MEILLÄ ONNISTUT

4.12.2021

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti torstaina 2.12.2021 illalla uusista rajoituksista Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Tartuntatautilain pykälän 58 d mukainen päätös astuu voimaan lauantaista 4.12. Päätös on voimassa 31.12.2021 asti.

 

Aluehallintoviraston tiedotteesta: Asiakasmäärästä riippumatta toiminnan harjoittajan on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä. Näiden toimenpiteiden vaihtoehtona toiminnan harjoittaja voi edellyttää yli 16-vuotiailta asiakkailta ja toimintaan osallistujilta koronapassia.

Kuntosalien osalta ei ole kyse rajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa ja kokoontumisissa on tehty, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.

 

Meillä Forever Myllypurossa tämä kaikki käytännössä toteutuu jo nyt. Olemme tehneet tämän eteen töitä pian kaksi vuotta muokataksemme koko sisätiloissa tapahtuvan toimintamme mahdollisimman turvalliseksi. Olemmekin tässä onnistuneet loistavasti.  Meidän reilu 1000 m2 tiloihin mahtuu turvallisesti liikkumaan edelleen. Pidetään vain asia yhdessä mielessä omaa harjoitusta tehdessä.  

 

Huomioitavaa toimintamalleissa 4.12.21 – 9.1.22 välisenä aikana turvallisen liikkumisen tueksi:

Turvallisuus taataan pienemmillä asiakasmäärillä (meillä on vähemmän asiakkaita kuin ennen koronaa) ja rajoittamalla osallistujamäärää ryhmäliikunnassa. Vältetään yhdessä lähikontakteja ennen tunteja sekä sijoittumalla väljästi jumppasaliin (ohjaajamme auttavat tässä kyllä).

Ryhmäliikunta toimii nykyisen lukujärjestyksen mukaisesti. Tunneillamme on 40–50 % vähemmän asiakkaita ja tällä takaamme teille riittävät turvavälit liikuntatunneilla. Muistathan varata paikan itsellesi ennakkoon, niin tiedät pääseväsi tunnille (huom! varausoikeus on vain jäsenillämme).

 

Sisäpyöräilyssä sinulla on käytössä pyörät, jotka on asetettu paikoilleen saliin. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja tilassa. Toivomme, että valitset paikan tunnilla siten, että koko ryhmä sijoittuu etäälle toisistaan. Ohjaaja auttaa tässä.

 

Personal Training -tapaamiset ohjataan sovitun mukaisesti. Salilla ohjaaja huolehtii kanssasi riittävistä turvaväleistä. Halutessasi voitte harjoitella myös ulkona tai etätapaamisilla.

 

Liikunnan kuuluu nyt jatkua! Nähdään siis klubilla ja pidetään itsestämme huolta myös näin pimeän aikaan.

 

Tilanne valtakunnallisesti on jatkuvassa muutoksessa, kuten me kaikki tiedämme. Tämän tiedotteen ja toimintamallien mukaan toimimme 9.1.2022. asti. Tämä siksi, että joulun- ja uudenvuoden pyhien harjoittelu menee sujuvasti jo totutulla mallilla. Mikäli muutoksia kuitenkin tulee, infoamme teitä niistä pikimmiten. Olemme pian kaksi vuotta tehneet töitä teidän turvallisen liikuntanne eteen.

 

Ihanaa joulun odotusta ja hyviä treenejä sinulle!

 

Yhteistyöterveisin,

Simo Lempinen + koko Forever Myllypuron henkilökunta

 

 

 

Meillä on tapana onnistua.