Forever Myllypuro

Myllypuron Forever-kuntokeskuksessa on Itä-Helsingin suurin kuntosali. Myllypuron toimipisteestä löytyvät myös monipuoliset jumpat ja spinning -tunnit.  Meillä treenaat juuri sinun tavoitteidesi mukaan, helposti ja turvallisesti.

 

Jäsenenä saat käyttöösi CMS Travelpass-kortin, joka oikeuttaa sinua liikkumaan matkoillasi muissa CMS-kuntokeskuksissa.

Travelpass-kortilla saat myös uida veloituksetta Itäkeskuksen uimahallissa tiistaisin ja torstaisin. Uinti tuo monipuolisuutta liikuntaharrastukseesi.

Lisäksi Travelpass-kortilla pääset yhteistyöyritykseemme Smash-Tennikseen pelaamaan sulkapalloa, squashia sekä pingistä vain 5€ lisämaksulla/ kerta. 

 

Kuntosali

Kuntosalimme on täysin uudistettu keväällä 2016 ja laitteemme edustavat uusinta kuntosaliteknologiaa. Esimerkiksi Cybexin laitteissa on käytetty viimeisintä tutkimustietoa vastusharjoittelusta. Niin aloittelijan kuin kuntoilukonkarin on helppo treenata näillä laitteilla.

Cardioalueelta löydät maailman tehokkaimmat crosstrainerit, Conceptin soutulaitteet, Watt-Biket, Ski-ergot sekä tietysti kuntopyörät ja juoksumatot. Monipuolinen laitevalikoima takaa, että aerobinen harjoittelu ei käy tylsäksi!

 

Vapaapainoalue

Vapaapainoalueemme on yksi Helsingin suurimpia ja siellä on monta harjoituspistettä. Löydät alueelta esimerkiksi erilaisia vipuvarsilaitteita, joilla voit tehdä treenistäsi entistäkin monipuolisempaa. Valikoimassamme on myös suuri määrä käsipainoja ja tankoharjoituspaikkoja.

 

Ryhmäliikunnasta iloa

Monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotain. Mukaansa tempaavien jumppien avulla syke nousee helposti ja kunto kasvaa kohisten.

Myllypurossa valikoimasta löytyvät niin jumppa- kuin tanssitunnit:

Dance-tunnilla saat yhdistettyä kuntoilun ja hauskanpidon.

Pilates- ja joogatunnit rauhoittavat mieltä ja kehoa.

Bodypump, muokkaus sekä Perfect body mm. ovat oiva keino kasvattaa lihaskuntoasi.

Spinning takaa reippaan sisäpyöräilyhetken.

 

Hyvinvointia saman katon alta

Myllypyron Foreverista löytyy myös monipuolisia hyvinvointipalveluita.

Tarjoamme esimerkiksi Fustra-ohjausta ja fysioterapiaa, ja toimitiloissamme työskentelee myös ammattilaishieroja, jolle voit varata helposti ajan. Lisäksi löydät meiltä InBody-mittauslaitteen, jolla voidaan mitata kehon koostumusta.

 

Personal Trainerin avulla huipputuloksiin

Personal Trainerin kanssa treenaat entistä tehokkaammin. Hän suunnittelee juuri sinulle sopivan ohjelman ja varmistaa, että teet liikkeet oikein. Personal Trainerin avulla treenisi sujuu turvallisesti ja entistä paremmin. Personal Traineria kannattaa hyödyntää halusit sitten aloittaa kuntoiluharrastuksen tehokkaasti tai kehittää omia tuloksiasi.

 

Helppo tulla

Myllypuro Forever sijaitsee osoitteessa Alakiventie 2 salibandykeskus Arena Centerin 1. kerroksessa, aivan Myllypuron keskustan sekä Metro-aseman läheisyydessä (n. 300m).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso aukioloajat täältä

Katso ryhmäliikunta-aikataulumme täältä

Katso henkilökuntamme esittely täältä

 

Tervetuloa tutustumaan! 

 

 

Some-linkit