7.12.2020 

Välimittaus

Matkaa on nyt kuljettu 2kk projektissa Arskan ja Maken kanssa. Valitettavasti matkan varrelle on myös osunut myös ikävämpiä sattumuksia; Make on henkilökohtaisten syiden takia tällä hetkellä sivussa projektista. Arskan kanssa tapasimme kahden kesken välimittauksen merkeissä. Edellisen raportin numerot oli opeteltu ulkoa kun edesottamusten saavutuksia alettiin tarkastelemaan.

 

Painoa Arskalla oli lähtenyt kahden kuukauden taipaleen aikana 2 kiloa. Samalla lihasmassaa herra oli onnistunut kasvattamaan puolisen kiloa joten rasvamassasta oli saatu puristettua pois siis 2,7 kiloa. Aivan mahtava suoritus ottaen huomioon, että aloittelevista liikkujista tässä ei ole kyse. Arskan sanojen mukaan tällä tuloksella ansaittiin pullakahvit.

 

Arska painotti mittauksen lopussa, että tätä kannattaa kenen tahansa kokeilla. Se ei maksa mitään, muuta kuin oman päätöksen. Näitä asioita ei myöskään Arskan mielestä kannata liian vakavasti ottaa, vaan kuunnella omaa kehoa ja elää tätä oman elämäntilanteen huomioiden. Lopuksi Arska toivotti hyvää treenimieltä kaikille, salilla ja sen ulkopuolella, koronasta huolimatta.

 

12.10.20

Arskan ja Maken matka kohti terveellisempää ja kevyempää elämää

Mahtavien asiakkaidemme kanssa jutellessa kuulee jos jonkinmoista tarinaa, kokemusta, iloja, suruja sekä onnistumisia. Arska ja Make ovat myös näin tulleet tutuiksi matkani varrella. Herrat ovat pitäneet itsestään huolta, eikä heitä ensisilmäyksellä uskoisi kuusikymppisiksi. Meillä kaikilla on kuitenkin tavoitteita ja Arska ja Make päättivät heittää itsensä peliin; heidän tavoite on pudottaa painoa rasvamassasta 6 kiloa per hauispari Vappuun 2021 mennessä. Keskusteluun osallistuttuani heitin vähän ”bensaa liekkeihin” (Arskan sanoin) ja kehoitin herroja tekemään tästä vielä julkisemman haasteen. Näin sai alkunsa tämä eeppinen seikkailu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viime viikolla (7.10.20) aloitimme matkan kohti ensi kevään Vappua ottamalla alkumittaukset Inbody 720 –kehonkoostumuslaitteella. Molemmilla on kokemusta saliharjoittelusta jo entuudestaan usean vuoden ajalta ja tuloksetkin näyttivät tämän. Haasteesta tulee tiukka, mutta uskon, että Arska ja Make hoitavat tämän kotiin.

 

Molemmilla työ vielä haittaa vähän harrastamista, joten kokonaisvaltainen elämäntapa sekä toistensa tuki auttaa heitä kyllä saavuttamaan tavoitteensa. Terve herrojen välinen kuittailu kuitenkin kuuluu asiaan ja antaa lisäpotkua treeneihin. He myös toivottavat kaikki samanlaisia ajatuksia omaavat treenaajat tervetulleeksi hyppäämään mukaan haasteeseen. Julkisuus tuo oman lisämotivaation oman tavoitteen saavuttamiseksi, mutta se ei ole missään nimessä pakollista. Arskalle ja Makelle tämä on se piste i:n päälle, sillä ilman tätä juttua tavoitteesta saatettaisiin lipsua. Mielitekojen ja itsekurin välinen ero kun on meillä monella kovin pieni ja tätä herrat myös painottivat omassa toiminnassaan.

 

Kirjoittaja: Simo Lempinen, klubijohtaja Forever Myllypuro (apuna matkalla)

Ps. Forever Myllypuron henkilökunta auttaa kyllä niiltä osin, kun itse ei osaa tai tiedä. Pyydä rohkeasti apua omaan elämäntaparemonttiin.

 

 

 

Onnistujatarinoita Forever Myllypurossa