MEILLÄ ONNISTUT

22.02.2021 alkaen (päivitetty 3.3.2021)

 

 

Forever Myllypurossa on voimassa oheiset toimintamallit maailmantilanteesta johtuen. Voit liikkua tiloissamme rajoitusten mukaisesti. Luethan huolella nämä meillä noudatettavat toimintamallit. 

 

TOIMENPITEET JA TOIMINTAMALLIMME KORONA TILANTEESSA

Nämä toimintamallit pohjautuvat Helsingin kaupungin toiminnanharjoittajille suunnattuihin ohjeisiin. Nämä lisätoimenpiteet jatkuvat tiloissamme tämänhetkisen tiedon mukaan 31.3. asti. Odotamme jokaisen meidän jäsenemme, ja meillä vierailevien, noudattavan näitä talomme toimintamalleja. Se on meidän sisätiloissamme liikkumisen ehto. Tämä on meidän kaikkien yhteinen vastuu tässä koronatilanteessa. Kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen. Tässä vielä kertauksena toimintamallimme.

 

KUNTOSALI

Kuntosalin laajassa, korkeassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa laitteet on pääasiallaisesti sijoitettu siten, ettei lähikontakteja synny. Valitsethan harjoituslaitteen, jonka läheisyydessä toinen harjoittelija ei ole. Pystyisitkö sinä liikkumaan aikaisin aamulla tai keskellä päivää? Mikäli se on mahdollista, olisimme kiitollisia, jos ajoittaisit harjoittelusi ko. ajoille! Suosittelemme sinulle tiloissamme tapahtuvaa liikuntaa päiväsaikaan. Tällä mallilla pyrimme pienentämään ylimääräisiä kohtaamisia asiakkaidemme välillä kuntokeskuksessamme.

Lämmittelylaitteita valitessa valitsehan aina laitteen siten, että jätät kanssaliikkujaan yhden laitteen väliin, jos ette ole perheenjäseniä keskenänne.

 

Kuntosalin tiloissa saa olla maksimissaan 10 asiakasta (Aluehallintoviraston määräys Tartuntatautilakiin perustuen 25.2.2021). Henkilökuntame laskee asiakkaita ja muinakin aikoina käytämme aulassa sijaitsevaa ”Pallolaskuria” määrittämään vapaat paikat. Lasisesta purkista näet aina kuntosalin vapaat paikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatiloissa tuntien osallistujamäärät ovat normaaleista vähintään -50 % kussakin tilassa. Tällä pyrimme takaamaan riittävät turvavälit kaikille liikkujille.

Muistathan varata paikkasi ennakkoon, niin varmistat paikkasi tunneille. Muistathan myös perua tuntisi, jotta kaikki halukkaat saavat paikan. Kiitos.

Siirrythän ryhmäliikuntatilaan vasta, kun ohjaaja antaa siihen luvan.

  

MUUTA TOIMINNASSAMME

Nuorten liikunta jatkuu toistaiseksi normaalisti. Nuorille on järjestetty kulku ennalta määrättynä aikana ryhmäliikuntatiloihimme (vuokravarauksesta merkinnät aulassamme) muuta reittiä, kuin salimme kautta, jotta välttyisimme kontakteilta.

Lastenhuoneen toiminta jatkuu normaalisti. Odotamme erityistä huomiota myös lasten vanhemmilta, että nuhaiset lapset jäävät kotiin ja vanhemmat valvovat omien lasten käsien pesun mennen tullen yhteydessä.

 

TOIMINTAOHJEET KLUBILLA ASIOIDESSA

Helsingin kaupungin toiminnassa noudatetaan edelleen kasvomaskisuositusta. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli kasvomaskin käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Käytäthän maskia tämän ohjeen mukaan klubille saapuessa, pukutiloissa ja tuntia/treeniä odottaessasi.

Käsienpesu mennen tullen on kaikista tärkein asia.

Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.

Kengät on mahdollista jättää edelleen alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa, ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.

Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa, ja pidetään riittävät turvavälit.

Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

 

PELISÄÄNNÖT

Yhteiset pelisäännöt ovat tässä hetkessä erityisen tärkeitä. Kun toimitaan kaikki niiden mukaan, treenaaminen on vaivatonta ja miellyttävää sekä mahdollisimman turvallista.  

Pidetään toisistamme huolta ja tsempataan vielä loppuun asti.

 

Simo Lempinen
toimitusjohtaja Euroshape Oy/ Forever Myllypuro
simo@foreverclubs.fi

www.foreverclubs.fi

 

 

 

Meillä on tapana onnistua.