SIMO KLUBIJOHTAJA

Vuonna 2003 taloon tullut joka paikan höylä sekä fysioterapeutti, jolta voit kysyä mitä tahansa; oveni on aina auki. Laskutuksen sekä muiden interwebiin liittyvien tehtävien lisäksi vedän jumppaa, jotta kunto ei ihan pääsisi romahtamaan. Koulutukseni ansiosta nautin muiden rääkkäämisestä.

Joskus saatat nähdä minut myös salin puolella ja jos näytän eksyneeltä, pyydän palauttamaan minut toimistooni joka sijaitsee vastaanottoamme vastapäätä.

Päivääni piristää, kun sekä sisään että pois lähtiessäsi moikkaat, jos et juttelemaan ehdi jäädä.

Mukavia ja tehokkaita treenejä toivottelen!

simo@foreverclubs.fi

HENRI FYSIOTERAPEUTTI

Olen fysioterapeutti Henri Nieminen ja aloittanut Myllypuron Foreverilla alkuvuodesta 2018. Sitä ennen olen työskennellyt tiiviisti tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Työssäni keskityn liikkeeseen ja liikkeen hallintaan.  Suosin aktiivista fysioterapiaa. Asiakaskuntani on kouluikäisistä ikääntyneisiin.

Ammattitaitoani pyrin kehittämään käymällä säännöllisesti lisäkoulutuksissa. Näistä viimeisimpänä mm. fascia-koulutukset, sekä laajempi TULE-vaivojen koulutuskokonaisuus. Pyrin kohtaamaan asiakkaan aina kokonaisuutena ja löytämään juuri ne sinulle sopivat keinot tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Vapaa-aikani vietän eri liikuntamuotojen parissa. Minut voikin suurella todennäköisyydellä löytää salin puolelta treenailemasta. Tule rohkeasti juttelemaan!

henri@foreverclubs.fi

HENRI R. HIEROJA

Olen Savonlinnasta Helsinkiin muuttanut koulutettu hieroja. Valmistuin hierojaksi 2016. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja urheilijan lihashuoltoon. Harrastan itse kuntosalia ja senkin vuoksi minulla on suuri kiinnostus lihashuoltoon sekä kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Nykäise hihasta tai soita, niin katsotaan sinulle paras tapa hoitaa kroppa kuntoon.

henrihieroja@foreverclubs.fi

NIINA RAVINTOVALMENTAJA

Olen ravitsemus- ja hyvinvointiasioista kokonaisvaltaisesti kiinnostunut ravinto- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutustaustani on monipuolinen; olen sekä ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja että kauppatieteiden maisteri.

Minulle työssäni tärkeintä on auttaa asiakasta voimaan hyvin arjessaan, sekä tarjota työkalut uuden, paremman elämäntyylin itsenäiseen ylläpitämiseen. Elämäntapamuutoksen yhteydessä ei mielestäni yksilöllisyyttä voi korostaa liikaa -  se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi suunnittelemmekin yhdessä juuri Sinulle sopivat ratkaisut.

Monipuolisen ravinnon, riittävän levon ja sosiaalisten suhteiden vaalimisen lisäksi pidän huolta kunnostani mm. kuntosali – ja kehonpainoharjoittelulla sekä joogalla.

niina@foreverclubs.fi

JASMIN ASIAKASPALVELU

Moi! Olen Jasmin, kuntoklubimme asiakaspalvelija ja aina valmis auttamaan! Vastaan parhaani mukaan teitä askarruttavissa asioissa!

Olen aloittanut Forever Myllypurossa kesällä 2020 ja sitä ennen työskennellyt monenlaisissa asiakaspalvelutehtävissä, kuten hostellin vastaanottovirkailijana sekä Suomessa että Espanjassa. Intohimoihini kuuluvat matkustaminen, kuntoilu, terveelliset elämäntavat ja hyvä ruoka. Kehotan kaikkia liikkumaan aina kun se on mahdollista, sillä ainakin minut se saa hyvälle tuulelle.

Minuun saattaa törmätä myös kuntosalin puolella treenaamassa ja silloinkin saa tulla juttelemaan. Hyviä treenejä kaikille!

Nähdään klubilla!

jasmin@foreverclubs.fi

NOORA ASIAKASPALVELU

Olen Noora, Forever Myllypuron asiakaspalvelija. Olen nauravainen ja aina varustettu positiivisella sekä palveluhenkisellä asenteella. Minua saa mielellään napata hihasta, mikäli tarvitset apua missä tahansa asiassa.

Olen liikunnallinen ja sosiaalinen luonne, joten harrastan paljon liikuntaa vapaa-ajallani. Terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni. Harrastan muun muassa juoksemista, uintia sekä salilla käymistä. Minut saattaakin bongata saliltamme kuntoilemasta silloin tällöin. Tule toki juttelemaan, mikäli siltä tuntuu! Moikataan kun tavataan!

noora@foreverclubs.fi

TIITU ASIAKASPALVELU

Olen Tiitu, Forever Myllypuron asiakaspalvelija. Minulta voi tulla kysymään mitä vaan ja autan parhaani mukaan. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta ja vapaa-ajallani viihdyn parhaiten liikunnan parissa joko luonnossa tai salilla. Olen luonteeltani ystävällinen sekä toimelias ja puoleeni on helppo kääntyä luotettavuuteni ansiosta.

tiitu@foreverclubs.fi